مشاوره حقوقی رایگان - جرایم رایانه ای

با عرض سلام من با پسر داییم اختلاف خانوادگی داریم چند وقت پیش پسر داییم مدعی شد با شماره من در تلگرام برا همسرش پیام رفته است و از آن پیامها اسکرین شات گرفته است ولی تلگرام گوشی همسرش را به کلی حذف کرده است و دلیت اکانت تلگرام زده است و رفته با اسکرین شات شکایت کرده است و پلیس فتا با من تماس گرفته است و گفته هفته آینده برای جواب به چند سوال تشریف بیارید در حالی که روح من هم از این پیامها خبری نداره آیا با اسکرین شات چیزی را میشه ثابت کرد و در ضمن برای اعاده حیثیت چکار باید بکنم با تشکر

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.به نظر اگر در مورد برنامه شما سو استفاده شده باید شکایت کنید