مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تلگرام

سلام چند وقت پیش یک نفر به من فحاشی کرد (دختر هستم) فحاشی به نوامیس کرد و چندتا عکس مستهجن برام ارسال کرد بعدش پیام های تلگرام دو طرفه پاک کرد و بعدش بلافاصله دیلیت اکانت کرد اما من شات دارم از چت هاش میشه از طریق پلیس فتا پیگیری کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.
توجه داشته باشید که نتیجه قابل پیش بینی نیست.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر است پیگیری نکنید چرا که وقت و انرژی زیادی از شما می‌گیرد و اینکه طرف شناسایی شود سخت است چرا که تلگرام در ایران سرور ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سرور مرکزی تلگرام در ایران فعال نیست معمولاً پیگیری از طریق پلیس فتا ناقص می‌ماند اگر اطلاعاتی از آن شخص دارید تحت عنوان فحاشی شکایت کنید

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

ادعای خود را باید اثابت کنید پلیس فتا بلحاظ سرورهای خارجی پیام رسان تلگرام امکان برسی رانخواهد داشت

هانیه حاجی زاده

هانیه حاجی زاده :

با سلام امکانش هست اما بسیار سخت و پیچیده میباشد.