مشاوره حقوقی رایگان - ارث بردن فرزند از اموال نامادری

با سلام و عرض خسته نباشید

پدر بزرگ بنده پس از مرگ همسر اول خود مجددا ازدواج کرده است. از همسر اولش دو پسر و دو دختر داشته است و از همسر دومش تنها یک دختر.
پدربزرگم قبل از فوت، مقداری از اموالش را به نام همسر دوم خود کرده است. همسر دوم او نیز فوت کرده اند و اموال به نام خودشان بوده است.
عملا همسر دوم پدر بزرگم نامادری پدر، عمو و دوتا از عمه هایم است و تنها یک دختر تنی داشته است. (که عمه ی ناتنی من است)

حال با توضیحات ذکر شده، آیا پدرم می تواند به عنوان وارث برای گرفتن انحصار وراثت اقدام نماید یا تنها عمه ناتنی من می تواند اینکار را انجام دهد؟

پاسخ ها :

زهرا عارفخانی

زهرا عارفخانی :

با سلام
فقط فرزند تنی متوفی جزء ورثه محسوب میشود و استحقاق بردن سهم الارث را دارد