مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات موجر و مستاجر

سلام مستاجرم 10مرداد 99 قراردادش تمام شده است ولی هنوز کلیدی به بنده تحویل نداده است ... و اشاره کنم که قرارداد ما کتبی شده در املاک با امضای یک شاهد بوده است .. که مستاجر از 4ماه پیش اجاره نداده است. و بنده 2ماه هست که دادخواست تایید فسخ و مطالبه اجور معوقه و تخلیه داده ام که فعلا پروندم در حال رسیدگی هست ... و در حال حاضر خسارتیم به منزلم وارد نموده است که هنوز برای مطالبه خسارات چون کلید جهت بازدید کارشناس نداشتم اقدامی نکرده ام .... و با توجه به اینکه در پایان قرارداد چندین مرتبه بصورت مسیج به سیم کارت مستاجر و مشاور املاک اعلام کرده ام که ودیعه آماده هست ولی میبایست مستاجر ابتدا با مراجعه به شورای حل اختلاف بدهکاری ها را تسویه کنند و بعد مابقی ودیعه رو به مستاجر تحویل میدهم ولی مستاجر مخالفت کرده و مراجعه ننموده است ... و با این وجود به هدف گرفتن دیرکرد و آزار بنده مطالبه وجه و تامین خواسته داده است و حسابهای بنده را توقیف کرده است ... و حتی باز هم بنده بخاطر هزینه دادرسی و تاخیر تادیه ودیعه شاملم نشود از روز پایان قرارداد به شعبه اعلام می کرده ام که اجازه دهند بنده ودیعه رو به صندوق دادگستری واریز کنم ولی شعبه قبول نکردند و گفتند در جلسه رسیدگی مطالبه وجه برای شخص مستاجر ودیعه رو واریز کنید ... پس با توجه به این مواردی که گفتم چطور هزینه دادرسی و تاخیر تادیه اضاف بابت ودیعه ای که قصد باز گرداندنش را در سر رسید داشته ام را پرداخت نکنم؟؟؟ و چه زمانی برای مطالبه خسارات و خرابی به منزلم دادخواست بدم ؟ و به چه شیوه ای اقدام کنم؟؟

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام در بحثموجر مستاجر و تخلیه اصولا زمانی که مستاجر تخلیه کند مستحق دربافت ودیعه و خسارت است و همچنین زمانی که موجر ودیعه را به صندوق واریز کند مستحق خسارت قراردادی و اجرت المثل است پس شما با اعلام واریز به دادگاه و خواستار شدن شماره حساب دادگستری و واریز ودیعه و در راستای ماده 4 قانون روابط موجر مستاجر سال 1376 از پرداخت ودیعه به مستاجر خودداری شود در ضمن حتما لایحه اعلام واریز ودیعه از طریق دفتر خدمات قضایی انجام شود