مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر پرداخت

باسلام . اگر در قرار جدید اجاره اپارتمان ( تمدید قرارداد قبلی) مقرر گردد که مستاجر میزان مبلغ رهن را افزایش دهد ولی با گذشت 4 ماه هنوز مبلغ افزایش رهن را پرداخت ننماید تکلیف چیست؟ ضمنا ایا تاخیر پرداخت مبلغ رهن شامل خسارت میشود؟ فرمول تایین میزان خسارت چیست ؟ با تشکر

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست مطالبه وجه رهن و تاخیر در پرداخت داده شود از دفتر خدمات قضایی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به عنوان یک قرارداد جدید حساب می‌شود که شرایط قرارداد قبلی را یدک می‌کشد. بنابراین لازم است که قرارداد مورد اشاره در سیطره بررسی قرار گیرد تا به شکل کاربردی، پاسخ حقوقی دریافت کنید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر شامل نمی شود مگر اینکه خسارت قراردادی باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر آنچه که در قرارداد به عنوان خسارات در نظر گرفته شده است قابل مطالبه می‌باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
اگر شما قرارداد اجاره داشته باشید شما باید دادخواست اقامه نمایید
و مبلغ خسارت تاخیر قابل مطالبه است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

خسارت تاخیر و این موارد بهترداست تا زمانی که مستاجر در آنجا است پیگیری نشود چرا که به نفع موجر نیست ممکن است اگر شما خسارا تاخیر مطالبه مستاجر هم به نحوی واحد را خوب نگهداری نکند در این شرایط این کار توصیه نمیشه هر زمان از آنجا پا شد خسارت تاخیر هم میشه گرفت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر فسخ در قرارداد پیش بینی نشده باید مطالبه ودیعه را دادخواست کنید واصولا بله مبلغ خسارت تاخیر قابل مطالبه است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
عدم پرداخت مبلغ افزایش یافته عدم انجام تعهدات مستاجر است و حق فسخ برای شما ایجاد می کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید اقدام به طرح دعوی از ایشان نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید ضمانت اجرایی برای عدم پرداخت می نوشتید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اجرای احکام مدنی بعد از قطعیت حکم ق طبق دادنامه محاسبه خواهد شد

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

باید دادخواست مطالبه وجه رهن و خسارت تأخیر تأدیه بدهید مگر شرایط دیگری در قرارداد باشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مفاد قرارداد فی مابین ملاک عمل است ، دادخواست مطالبه وجه رهن را تقدیم دادگاه نمایید ، اگر سند عادی است خسارت از زمان تقدیم دادخوست شمال می شود، ملاک تشخیص قاضی است

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
متاسفانه تاخیر به آن تعلق نمیگیرد

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

قرارداد قابل فسخ است و با نظر کارشناس مبلغ اجرت المثل ایام تصرف( چهارماه) تعیین و از مستاجر قابلیت اخذ دارد

محمدرضا  شايق كندرود

جناب آقای محمدرضا شايق كندرود :

اگر ذکر کرده باشید میشه و اگر نداد فسخ کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه شرطی در این خصوص پیشبینی شده باشد میتوانید اقدام نمایید در غیر این صورت مطالبه افزایش را مطالبه نمایید
ووالبته می تواند جز موارد عدم انجام تعهد باشد و حق فسخ ایجاد نماید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

در صورتی که در قرارداد جدیدی که بین مستاجر و مالک منعقد شده است، مقرر شده است که مستاجر مبلغ رهن را افزایش دهد ولی تاکنون مبلغ افزایش رهن پرداخت ننموده است، ابتدا باید با او تماس گرفته و درخواست پرداخت مبلغ را به او تذکر دهید. در صورتی که باز هم پرداختی صورت نگرفته است، می‌توانید با ارسال اظهارنامه و مستندات مربوطه به مستاجر، او را به پرداخت مبلغ رهن مطالبه کنید.

در مورد خسارت برای تأخیر در پرداخت مبلغ رهن، باید به قوانین و مقررات مراجعه کنید. در بسیاری موارد مستأجران موظف به پرداخت مبلغ رهن به موقع هستند و در صورت تأخیر، ممکن است مالک حق داشته باشد که از طریق دادگاه یا مراجع قانونی، خسارتی را برای تأخیر دریافت کند. در بعضی موارد، قوانین و مقررات به شکل خاصی فرمولی برای تعیین میزان خسارت تعریف کرده‌اند، اما در بسیاری از موارد، این موضوع به صلاحدید دادگاه و مراجع قانونی بستگی دارد.

به هر حال، بهتر است با مالک ملک تماس گرفته و سعی کنید به صورت دوستانه و با رعایتاصول اخلاقی، به راه حلی برسید. اگر با او به توافق نرسیدید، می‌توانید با مراجعه به مراجع قانونی مناسب، حق خود را پیگیری کنید.