مشاوره حقوقی رایگان - خط نگاری

باسلام و خسته نباشید خدمت شما بنده برج 7 سال 98 به پسر عموی خودم مبلغ 50 میلیون پول دادم که قلب همسر خودشو عمل جراحی کنه و بعد چندماه از ایشون خواستم که پول منو بهم بده ولی ایشون ممانعت کرد در پرداختو گفت ندارم پرداخت کنم و بنده چک هاشو که مال خانم ایشون بوده بهم داد بدون تاریخ تاریخ زدم و چون کارت ملی نداشتم بنام همسر خودم برگشت زدم و شکایت کردم حتی چک ها هم در وجه بنده است ولی روز دادگاه ایشون فاکتور جعلی ارائه داد به اقای قاضی پرونده که 45 میلیون خانم من از ایشون لوازم خانگی گرفته جای چک ها وکیل بنده تقاضای خط نگاری کرد ما رفتیم کارشناسی دو نفره یه سری مدارک از ما خواستن مثل کارتکس فرم حساب بانکی که رفتیم بانک گفتن جزو اسناد محرمانه بانک ما نمیتونیم بدون دستور قاضی بدیم چند روزی زمان برد و کارشناس دونفره تایید کردن که امضاء پای فاکتور امضای همسر بنده است حالا درخواست کارشناسی 3نفره دادم رفتم کارشناس 3نفره کارهامونو انجام دادیم کارشناس برگشت بهم گفت این دوتا فاکتور هردو در یک زمان نوشته و امضاء شده با اینکه تاریخ فاکتورها یک ماه با هم فرق داره آیا با اینکه کارشناس متوجه چنین موضوعی شده بازم امکانش است که اشتباه کارشناس دونفره رو انجام بدن و تایید کنن که امضاء پای فاکتور امضاء همسر بنده است و اگر چنین اتفاقی افتاد بنده چیکار بایستی بکنم من حتی درخواست تاریخ جوهر شناسی هم کردم و قاضی پرونده امضاء کرده و گذاشتن لای پرونده ایا ممکن بعد نظریه کارشناس 3نفره بفرستن برای قدمت فاکتوره ایا نه اگر قرار بود بفرستن دیگه کارشناسی 3نفره رو نمیفرستادن ممنون میشم راهنماییم کنید با عرض معذرت از طولانی شدن متن باتشکر

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

ایرادات خود را شفاف باید مطرح کنید. اگر مربوط به قدمت بوده یا بطور کلی منکر امضا شده باشید .