مشاوره حقوقی رایگان - مشکل تعویض پلاک

سلام من هفتم مرداد سال 99 یک سمند خریدم که شانزدهم مرداد وکالت تعویض پلاک بهم دادن رفتم تعویض پلاک که کارشناس فنی پلیس راهور بدلیل دو تکه بودن ماشین از تعویض پلاک خودداری شد و ماشین رو فرستادن پلیس آگاهی الان من به نفر قبلی که ازش خریدم اعلام کردم ولی میگه پول رو خرج کردم و ندارم و جواب سربالا میده اصلا به من نگفته بودن که ماشین اینجوریه و توی قولنامه هم چیزی قید نشده و اصلا به من نگفته بودن منم ماشین رو فقط بدلیل اینکه قانونی نمیشه تعویض پلاک کرد نمی‌خوام سوالم این است شکایت کیفری بخوام کنم با چه عنوانی باید شکایت کنم چون ظاهراً میدونست و بهم نگفته بود ؟ضمنا ماشینی که بهم فروخته بود هم وکالت قبلی تعویض پلاکش هفت ماه گذشته بود که بهم نگفتن رفتن دفترخانه تفویض وکالت بهم دادن رفتم تعویض پلاک بهم گفتن که تاریخش گذشته و اعتبار ندارد که با کلی دوندگی و داغون شدن اعصاب خودم با کلی دردسر تونستم از نفر اصلی وکالت یک روزه بگیرم که اونم اینجوری شد بابت اینکه وکالت خودشون مهلتش گذشته بود و بهم وکالت دادن آیا میشه بعنوان کلاهبرداری شکایت کرد؟یا به چه عنوانی باید شکایت کرد؟و هزینه های که کردم بابت رضایت صاحب سند که سه میلیون دادم بیاد وکالت جدید بدهد و کلی خرج ماشین کردم اینها تکلیفش چجوری میشه متشکرم

پاسخ ها :

شکایت از فروشنده خودرو دو تکه شکایت برای دو تکه بودن خودرو دو تکه بودن خودرو عدم تعویض پلاک خودرو دو تکه خودرو دو تکه تعویض پلاک خودرو خرید و فروش خودرو خودرو