مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بنده با موضوع تصرف عدوانی

سلام استادان گرامی بنده در یک ساختمانی از سال 93 مستاجر هستم و هر سال هم با اتمام وقت اجاره نامه ام با صاحب ملک میرفتیم پیش بنگاه پشت قولنامه ظهرنویسی تمدید میکردیم الان یکی پیدا شده میگه این ساختمان مال من هست و یه روز ساعت 9 شب بدون وقت اداری با کارشناس دادگاه اومدن جلوی درم از من اجاره نامه خواستن من بخاطر محکم کاری به کارشناس اجاره نامه رو ندادم گفتم هر وقت دادگاه ازم بخواد من میارم دادگاه. من کارت کارشناسی و شماره پرونده رو خواستم بهم نشون ندادن. بعد من صاحب خانه را کشیدم خونه ام گفت غلط میکنه قولنامه به اسم خودمه گفت اون پسر عموم هست من با اون مشکل دارم کارمون در دادگاه فعلا به پایان نرسیده هر وقت حکم مالکیت آورد من بهت میگم خونه رو تخلیه کن. الان به بنده شکایت تصرف عدوانی کرده و بنده با بردن اجاره نامه ام و دفاعیاتم دادیار قرار منع تعقیب بهم داد بعد طرف اعتراض کرد دادگاه با استناد به نظر کارشناس قرار را نقض و بهم قرار جلب دادرسی داده نظر کارشناسی هم اینه که من رفتم جلوی در فلانی اجاره نامه بهم نشون داد الان بنده چیکار کنم آیا واقعا بنده مرتکب جرمی شدم.

پاسخ ها :

آرش  جيحون

جناب آقای آرش جيحون :

سلام
جای نگرانی نیست. با مستنداتی که دارید و با دعوت از موجر به عنوان مطلع، به احتمال قوی در دادگاه حکم برائت خواهید گرفت. ضمن این که تصرف عدوانی از جرائم مهم نبوده و اغلب به جای حبس (که آن هم کوتاه مدت است) برای آن جریمه نقدی در نظر گرفته می شود.