مشاوره حقوقی رایگان - سند نزدن ماشین توسط بنگاه

سلام دو ماه پیش وانت پیکان از بنگاه خریدم به مبلغ 54 میلیون من 53 میلیون پرداخت کردم و با صاحب بنگاه قولنامه نوشتیم و قرار شد سند زدن من 1 تومن باقیمانده را بدهم
فردای اونروز تماس گرفتم برای سند که بریم محضر وکالت فروش بهم بدن طبق گفته خودشون
ولی تا الان حاضر نشدن سند بزنن الانم میگه ماشین 5 میلیون خلافی و مالیات داره که صاحب ماشین گفته اگه میخواید سند بزنم باید اینارو پرداخت کنی و سند قطعی نداره فقط تعویض پلاک میتونه بکنه. ماشین الان حدود 80 میلیون قیمتشه بعد هم تهدید کرده که شکایت کنی چون من با بنگاه قولنامه دارم صاحب اصلی ماشین رو پس میگیره من باید چیکار کنم
ممنون میشم راهنمای کنید و اگر ماشینو پس بگیره ضرر من این وسط چی میشه

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مطعمن باشید صاحب اصلی ماشین را پس نمیگیرد که باید جهت پس گرفتن شکایت فروش مال غیر دهد و طرف فروشنده به کلاهبرداری محکوم و حبس دارد بنابراین نترسید و دادخواست الزام به سند و پرداخت جریمه ها به طرفیت فروشنده و سایر دست های قبلی و صاحب سند بدهید