مشاوره حقوقی رایگان - هزینه انتقال سند ملک در مزایده دادگستری

سلام، میخواستم ببینم هزینه نقل و انتقال سند ملکی که در مزایده دادگستری به فروش رسیده به عهده چه کسی است؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مسفتاد از مجموع مواد قانون اجرای احکام مدنی مخصوصا" مواد6و144و150و151 و158آن اینست که هزینه های اجرائی که شامل حق الاجراء و سایر هزینه های ضروری از برای اجرای حکم است بر عهده محکوم علیه میباشد و پس از فروش مال محکوم علیه معادل محکوم به و هزینه های اجرائی به محکوم له داده میشود اما در صورتی که در رابطه با هزینه نقل و انتقال بعد از فروش مال کفاف ندهد محکوم له بپردازد بعدا مطالبه کند