مشاوره حقوقی رایگان - زمان انتقال سند ملک مزایده ای

سلام
بنده در مزایده دادگاه شرکت کردم ملک ورثه ای رو با بالاترین قیمت در مزایده خریداری کردم . بعد از پرداخت کل مبلغ دستور تملیک و انتقال ملک به بنده از طرف دادگاه صادر شد .بعد از معرفی دفتر خانه اسناد رسمی به دادگاه کار های انتقال سند رو انجام دادم .دفتر خانه نامه ای به اداره مالیات نوشته و درخواست تعیین کلیه مبالغ مالیات برای پرداخت رو کرد . متاسفانه کارمند اداره مالیات به من گفت به دلیل ازدحام پرونده ها بررسی و تعیین میزان مالیات برای این پرونده سه الی چهار ماه طول می کشه . باتوجه به این که تازمانی که من مالیات رو پرداخت نکنم سند انتقال داده نمیشه و تا زمانی که سند منتقل نشه هیچ کدوم از طرفین پرونده ( وراث ) نمیتونن از دادگاه سهم خود را دریافت کنن سوال من اینه که از نظر قانونی حداکثر زمانی که بنده برای انجام کلیه کارهای مربوط به سندزدن در اختیار دارم دقیقا چقدر هست ؟؟ ایا این زمان سه الی چهار ماه که برای اداره مالیات صرف میشه اختلالی توی مزایده و پرونده به وجود میاره ؟؟ ایا باعث ابطال مزایده میشه ؟؟
ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ به سوال شما نیازمند گفتگو تلفنی می باشد در صورت نیاز از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اداره دارایی نیز موضوع را در مدت زمان بسیار بالا اعلام نموده است و حداقل یک ماه زمان خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا خیر با سر ممیز مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام دلیلی برای ابطال مزایده وجود ندارد

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام به دادگاه موضوع را اعلام کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید