مشاوره حقوقی رایگان - تعهد زوج

سلام، خسته نباشید. خانمم خیلی حساسه و 7 سال از من کوچیکتره. به خاطر حساسیت های بیش از حدش خیلی اذیتم میکنه. من سر همین حساسیت های بیجا من یکی دوبار زدمش. رفت شکایت کرد و دوماه رفت پیش خانوادش. رفتم دنبالش گفت باید تعهد بدی که دیگه نزنی. منم دیدم خیلی اذیت میکنه تعهد دادم و آوردمش خونه. ولی سر لجبازی با خانوادم الکی با من جر و بحث میکنه آبروریزی میکنه فحش میده که بزنمش و من نزده رفته پاسگاه همسایه ها رو شاهد گرفته و برگه تعهد و داده پاسگاه. به نظر شما دادگاه میتونه بخاطر تعهدی که من دادم من رو محکوم کنه یا حکم طلاق صادر کنه؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله بعلت عسر و حرج میتوانند تقاضای طلاق کنند و جدا شوند

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

حق طلاق با مرد است .تعهد نباید می دادید .می تواند تحت عنوان عسر وحرج بخاطر کتک کاری و اذیت و ازار دادخواست طلاق بدهد بهتر است توافقی از هم جدا شوید