مشاوره حقوقی رایگان - افترا و استرداد مبلغ

با سلام به اتهام سرقت روانه زندان شدم و با گذاشتن وثیقه آمدم بیرون طی این مدت عشایری موضوع برای خاتمه بخیر شدن 7 میلیون تومن دادم که شاکی کل بدیهی و خسارت مال مطالبه شده مربوط به پرونده بطور کامل حل و فصل گردید و دیگر هیچ گونه طلبی یا ادعایی بهر عنوان نزد یکدیگر ندارند و هرگونه ادعا و شکایتی در آینده از خود سلب و ساقط نمودند با امضای شاهدین صورت گرفت و رضایت داد و بعد از این موضوع رای صادره تبرئه و برائت بنده صادر شد که در خصوص اتهام سرقت با توجه به دفاعیات متهم و انکار وی و تحقیقات معموله و صرفنظر از اعلام رضایت شکات بلحاظ فقد ادله و قانونی مستندا به اصل 37 قانون اساسی رای برائت متهم صادر شد حال بنده میتوانم دایر بر افترا به اتهام سرقت از شکات شکایت کنم و استرداد مال داده شده را وصول نمایم از چه راهی و چه ماده قانونی اقدام کنم با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر کسب رضایت از طرف شما بوده و در صورت شکایت افترا به نتیجه نخواهید رسید