مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به شغل قبلی پس از گذشت چند سال از استعفا

با سلام. من در سال 83 در اداره دولتی بصورت پیمانی استخدام شدم و در سال 93 از آنجا استعفا دادم و در دانشگاه دولتی بصورت پیمانی مشغول بکار شدم. حال دانشگاه بعلت اینکه در زمان پیمانی بودن ادامه تحصیل رفتم حکم سال جدید را تمدید نکرده و حکم قطع ارتباط صادر کرده. آیا امکان بازگشت به اداره اول بعد از این چندسالی که استعفا دادم وجود دارد.
با تشکر از راهنمایی تان

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام تنها درصورت موافقت سازمان بکار گیرنده امکان پذیر است وشما نمی توانید الزام انها را از مراجع ذی صلاح بخواهید . موفق باشید