مشاوره حقوقی رایگان - رابطه

من با دختری حدود 8 ماه با هم بودیم اوایل خانواده ها در جریان بودن و حتی قرار خاستگاری گذاشته بودیم اما بعد در تحقیق برای پسر زدن مادر دختر راضی به این ازدواج نمیشد در هیچ صورت اما دختر راضی بود
بعد کلی داستان رابطه مخفیانه دختر با من دختر به سیم آخر زد نصف شب از خونه زده بیرون و منم رفتم دنبالش
تو این مدت دوستیمون با هم رابطه داشتیم بکارت دختر هم از بین رفته بود
حتی دختر چند بار منو تهدید کرد ک بابا داری میشی با بی بی چک
بعد خانواده دختر از دست من شکایت کردن به جرم تجاوز آدم ربایی اغفال من الان باید چیگار کنم؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام وفق قانون در صورتی که ثابت شود بافریب ونیرنگ دختر را از محلی به محل دیگری منتقل نمودید مشمول جرم ادم ربائی می شوید ونسبت به پرده بکارت اگر شما فاقد زن می باشید به جرم رابطه نا مشروع زنا نیز محکوم خواهید شد بهترین راه حل جلب رضایت خانواده دختر وازدواج دائم با ایشان است . موفق باشید