مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج بدون اجازه پدر

دختری هستم 20ساله و سال دوم دانشگاه. پدرم 2سال است که از همه ی وظایفش (دادن هزینه خوراک و پوشاک و تحصیل و...) سرپیچی میکند و همچنین اموالش را در نزول پول باخته. بنده با کارهای دانشجویی و استفاده از وام های گوناگون دانشجویی امورات خود را میگذرانم. حال که خواستگار مناسب و معقول از نظر شغلی و سلامت کامل روانی و جسمی و همچنین دارای خانواده اصیل که مورد تایید همه هست قدم گذاشته است پدرم به شدت مخالف است و حتی دلیل مخالفتش را نمیگوید. و با بی احترامی و تهدید ابروی من را هم پیش خانواده پسر برده است.
حال تکلیف من چیست؟
در ضمن آشنایی ما کاملا سنتی و در جلسه خواستگاری برای اولین بار همدیگر را دیدیم.

پاسخ ها :

سيدسعيد  كسائيان

جناب آقای سيدسعيد كسائيان :

با سلام
در صورتی که پدر با ازدواج مخالف باشه و خودتون اصرار برای ازدواج داشته باشید می تونید با طرح دادخواست اذن در اذدواج از دادگاه اجازه ازدواج بگیرید .
ولی توصیه می کنم صرفا بخاطر فرار از شرایط موجود اقدام به ازدواج کنید تا در اینده به مشکلات بیشتر مواجه نشید .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پدرصلاح شمارادرنظرمیگیرد،باوالدین بیشترصحبت کن.موفق باشید