مشاوره حقوقی رایگان - خرید آپارتمان با انباری.

آپارتمانی را با ذکر انباری در قولنامه از صاحب ملک که مادر سند نیز بنامش است خریده ام. اکنون سازنده ملک که شراکتی با مالک ملک را ساخته مدعی شده که انباری به واحد مورد نظر واگذار نکرده. باید تخلیه و تا امروز ماهی 500000 تومان کرایه آنرا بپردازم. حال من که ملک را با انباری خریدم چه کنم؟ در ضمن برای همه واحدها انباری ساخته شده. با تشکر.

پاسخ ها :

مسعود جباری

جناب آقای مسعود جباری :

سلام دوست عزیز بر اساس مفاد قرارداد که بین شما و فروشنده ملک که صاحب سند نیز بوده است معتبر می باشد جنابعالی هیچ مشکلی ندارید و اگر سازنده ملک با مالک آن اختلاف دارند خودشان بایستی اختلاف فی مابین را حل و فصل نمایند بنابراین شما هیچ مشکل و موردی ندارید و در صورت مراجعه سازنده با استناد به قرارداد خود ایشان را به شریک اش ارجاع دهید ضمناً وقتی که اسناد ملک آماده انتقال گردید در صورتی که فروشنده حاضر به انتقال آن انباری نگردید شما می توانید با تقدیم دادخواست حقوقی مبنی بر الزام فروشنده به انتقال سند رسمی مورد معامله ویرا ملزم به انتقال سند نمایید. به نظر می رسد اختلاف بین مالک و سازنده صوری بوده و فروشندگان قصد دارند بدین طریق انباری مربوطه را از ید شما ‏ خارج کنند. آقای سازنده در صورت صدق ادعا می‌تواند با ارائه اسناد مالکیت خود علیه مالک ملک که فروشنده به شما می باشد طرح شکایت نماید

پرسشگر :

با سلام. از راهنمایی شما سپاسگذارم. از پاسخ شما قوت قلب گرفتم .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.سازنده سمتی نداردوشما نگران نباشید.یاالله