مشاوره حقوقی رایگان - بلاتکلیفی زوجه

سلام، بعد از عقد چون در شهر دیگری دانشجو بودم و نامزدم با زنگ زدن طولانی و کارهای نامتعارف در محیط دخترانه مشکل ایجاد میکرد، تذکر دادم که منجر به ناراحتی ایشان و مطرح کردن ناراحتی خود بین خانواده و فامیل شد. حالا پس از بازگشت دیگر من را به طور کلی رها کرده و فقط بین همه آشنایان مطرح کرده که من او را نمی خواهم. چند بار پیامک و زنگ زدم. مادرش گفته بگذار خودش به پایت بیفتد پدر و مادرم پیامک آشنایی داده‌اند. اصلا توجه نکرده و حتی با بی ادبی پاسخ نداده. چگونه می توانم با حفظ شأن خودم و خانواده، او را راضی به ارتباط درست کنم.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با مذاکره مشاوره و در نهایت صلح و سازش و در غیر اینصورت جدایی