مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام من پارسال با تعداد 60 عدد رسیور در زنجان گیر افتادم وثیقه 200 میلیون ازم خواستن دوستم سند گذاشت و من در ازای سند 200 میلیون سفته بهش دادم الان دوستم 3 ماهه خونش را فروخته و دویست میلیونش گیره سند رو میخواد میگه بهره این 200 میلیون که سه ماه گیره ازت میگیرم در ضمن پرونده رفته دیوان عالی کشور چند بار رفتم دادگاه زنجان گفتن تا پرونده نیاد امکان جابجایی سند نیست من چکار کنم خیلی ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

محاکم به اینگونه دعاوی ربوی حکم نمی دهند.

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

ضامن باید صبر کند تا حکم نهایی صادر گردد. جای نگرانی برای شما نیست . بهره ای تعلق نخواهد گرفت