مشاوره حقوقی رایگان - ضبط اموال

سلام من برای کسی سند گذاشتم روزی که گذاشتم حکمش معلوم نبود الان حکم اومده که اعدام هس و طرف فرار کرده هس الان میخان خونه رو ضبط کنن دو سال پیش من 2 میلیارد براش وثیقه گذاشتم الان ملکم 12 میلیارد هس سوال ایا راهی هست که من سند دیگری رو جا بجا کنم ؟ اگه اره چگونه ایا راهی هست که من 2 میلیارد واریز کنم ؟ اگه هس چگونه ایا قصد بندی میشه چگونه؟ اگر قرارع سندم ضبط بشه وقتی ملکم اینقد فی بخوره دولت متقیل میشه یا نه اگه نمیشه میشود از خود دولت ملکو دو میلیارد بخرم لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید به اندازه وجه الکفاله برداشت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله امکان جابه جایی وثیقه وجود دارد جهت اظهارنظر دقیق نیاز به اخذ
توضیحات بیشتر و گفتگو خواهد بود