مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک ورثه ای

با سلام
اگه ملک ورثه ای که قابل تفکیک نیست با داشتن 8 تا وارث و وراث به جز یک نفر الباقی بخواهند ملک به همین صورت ( یعنی همه بجز یک نفر خواهان اینند که ملک مشاع بماند ) فقط یک نفر از آنها بخواهد ملک را به مزایده بگذارد
اولا وراث می‌توانند جلوی به مزایده رفتن ملک را بگیرند
دوما اگر سهم آن یک نفر را به قیمت کارشناسی دادگستری وراث بخوان نقدا پرداخت کنند آیا باز هم آن یک نفر می‌تواند ملک را به مزایده بگذارد یا خیر
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.ملک بمزایده میرود ولی هریک ازوراث می توانند بعنوان خریدار درمزایده شرکت و10%قیمت رابعنوان برنده مزایده والباقی مبلغ راطی یکماه بحساب دادگستری واریزنمایند ومالک ملک گردد.ویا اگربقیه ورثه کتبا بنویسند که ما سهم خود راگرفتیم وقاضی اجرا اگرقبول کند که فقط سهم خواهان ونیم عشر رابپردازید,بله میشود