مشاوره حقوقی رایگان - پرینت مکالمات توسط پدر

باسلام و خسته نباشین ببخشید اگه سوالم تکراریه چون دیدم تو سایت سوالم نیومده براتون. پدر من نظامیه می تونه پرینت تماس ها و متن پیامک ها رو بگیره البته سیمکارت ایرانسل بوده و به نام مادرم هست ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام صرفا مالک سیمکارت میتونه تقاضای پرینت کنه بعلاوه دستور مقام قضایی و متن پیامک ها استخراج نمیشه