مشاوره حقوقی رایگان - پدرم می‌خواهند ریز مکالمات گوشی من رو بگیرند

سلام خسته نباشید میخواستم ازتون بپرسم ببینم همچین چیزی امکانش وجود داره که مثلا پدرم سیمکارتی که توی گوشی من است رو بتونن ریزمکالماتش و سوابق تماس و پیامش رو بدون نامه اداری بگیرن (سیمکارت من به اسم مادرمه)
البته اگر ایشون نتونستن مادرم چی ؟ مادرم میتونن با توجه به اینکه سیمکارت به اسم ایشونه بگیرن؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
متن پیامک ها فقط با دستور مقام قضایی قابل استعلام است آن هم در بازه زمانی معین و مورد درخواست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مادرتون میتواند پرینت سه ماه گذشته را در بیاره
و معلوم میشه با چه شماره های پر ارتباط بودید ولی محتوای پیام ها مشخص نمیشه.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر سیم کارت به اسم پدر یا مادر شما باشد صرفاً می توان ریز مکالمات سه ماه اخیر را دریافت نماید و پیامک ها قابل دریافت نیست مگر با حکم قضایی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

متن پیامک ها فقط با دستور مقام قضایی قابل استعلام است آنهم تحت شرایطی