مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

سلام و عرض ادب

ببخشید ایا میشود برای پرداخت مهریه ، از اجرای احکام این تقاضا را کرد که مهریه مستقیما به حساب زوجه واریز شود ، بدون اینکه زوجه برای گرفتن مهریه به اجرای احکام هر ماه اقدام کند،
چگونه؟
با تشکر

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

با سلام
بایستی یک لایحه‌ تنظیم‌ کنید و دستورش‌ رو از قاضی اجرای احکام‌ بگیرید
پیشنهاد میشه زوج‌ و زوجه‌ با همدیگه یه لایحه‌ بدن و در پرونده ثبت‌ بشه که زوج‌ مجوز این‌ کار رو داشته باشه که به شماره حساب معرفی شده در لایحه واریز کنه
ضمنا مهریه به صورت‌ سکه‌ اگه باشه تعهد زوج‌ به تحویل سکه هستش‌ مگر اینکه مهریه‌ وجه‌ نقد باشه