مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

با سلام خدمت وکلای محترم.
بنده از طرف همسرم محکوم به پرداخت 500 سکه بهار آزادی بابت مهریه شده ام که کلیه حساب های بانکی مسدود شده است و ثلث حقوقم در آموزش پرورش به حساب دادگاه واریز میشود و اجراییه هم صادر شده است. تاکنون نسبت به تقسیط و اعسار مهریه دادخواست نداده ام. در پرونده نفقه زوجه را محکوم کردم و ابطال دادخواست صادر شده است و حکم الزام به تمکین زوجه صادر و قطعی شده است و اجراییه صادر شده و مهلت آن هم اتمام شده است. ولی زوجه تمکین نکرده است و در منزل پدری زندگی می کند.
1_ آیا دادگاه میتواند با توجه به این که مهریه 500 سکه بهار آزادی در سند ازدواج ثبت شده است، مبالغ واریزی به حساب دادگاه را بدون سپری شدن مرحله اعسار به زوجه بابت مهریه پرداخت نمایید؟
2_ اینجانب اگر دادخواست ازدواج مجدد دهم آیا عدم تقسیط مهریه و پرداخت نکردن آن دلیلی برای رد دادخواست ازدواج مجدد اینجانب به علت عدم تمکین مالی می باشد؟
3_ زوجه در شهر منزل پدری شغل های کاذب مثل شاگرد آرایشگری و منشی پزشک را انجام میدهد که من مخالف آن هستم که چطور میتوانم مانع آن شوم؟
توضیحا: حقوق اینجانب ماهیانه 10میلیون می باشد که یک سوم آن به علت نداشتن فرزند به حساب دادگاه واریز می گردد. با تشکر.

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

1- بلی
2- خیر
3_ مشاغلی که فرموده ایید هیچ منع قانونی ندارد اما شما میتوانید علیه وی دادخواست منع اشتغال بدهید که احتمال موفقیت آن ضعیف هست