مشاوره حقوقی رایگان - خودزنی

سلام و خسته نباشید. سه ماه پیش همسرم به منزل پدرش رفت و از امدن امتناع میکنه و میگه طلاق میخوام شناسنامه من و مدارک بانکی دخترم هم برده با برادرش رفته پلیس قضایی مشخصات و شماره موبایلی که ثبت کرده بودم رو تغییر دادن که برام ابلاغیه نیاد شماره و ادرس شون هنوز توی سیستم هست مادرم به همراه خواهرم و بچه هام رو فرستادم که شاید دلش به رحم بیاد برگرده اما با فحاشی و کتک زدن اونها رو بیرون میکنن ( برادرش ) و با عصبانیت مشتی به شیشه حال میکوبه که زخمی میشه بلافاصله خواهرم به 110 زنگ میزنه که صورتجلسه میشه اما داخل خانه نمیرن میگن مجوز نداریم. الان برادر خانومم رفته شکایت کرده که خواهر و مادرم با شیشه اون رو زخمی کردن مادرم و خواهرم هم رفتن شکایت کردن. سوالم اینه خودزنی ایشون رو میتونن به گردن خانواده من بندازن دخترم 12ساله س همه چیز رو دیده میگه میام شهادت میدم که چی شده چه راهی پیش پامون میزارید برادرش ادم شیاد و از خدا نترسیه محض رضای خدا بگید چکار کنیم مادر و خواهرم نامه پزشک قانونی هم دارن که بدنشون کبود شده. ممنون از توجه تون

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

از شهادتی‌ که دخترتون‌ میده استفاده کنید البته به این‌ شرط که از دخترتون‌ شکایت‌ نشده باشه

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام خود زنی از طریق پزشکی قانونی قابل تشخیص است ضمن اینکه شهادت فرزندتون نیز موثر است