مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از کارت بانکی

با سلام من خانمی هستم کارمند که پارسال کارت بانکی خود را به برادرم که مشکل حقوقی در باز کردن کارت داشت دادم اما برادر من از اعتماد بنده سوء استفاده نموده و از یکی از دوستانش پولی در چند مرحله قرض گرفتن که هربار به کارت اینجانب که در دست برادرم بود واریز می کردند حال بعد از گذشت حدود یکسال دوست برادرم که متوجه شدند برادرم از پرداخت قرض خود سر باز می زند به فکر شکایت از من که صاحب کارت می باشم افتادند. اکنون برای بنده یک ابلاغیه آمده که باید فلان تاریخ در شورای حل اختلاف حضور داشته باشم.
من سوالم این است که چگونه می توانم از این موضوع خلاصی پیدا کنم بدون آنکه متحمل ضرر و زیان گردم. به شدت به لحاظ روحی بهم ریخته هستم و در شرایط بدی به سر می برم .
من به برادرم گفته ام که در روز دادگاه حتما باید بیاد (ولی امکان اینکه نیاید هم زیاد است) تا خود که عامل این موضوع بود پاسخ بگوید. خواهش می کنم راهنماییم کنید.