مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

باسلام و احترام
یکی از بستگان بنده در سال 96 که بنده 16 ساله بودم به دلیل توقیف حساب های بانکی اش یک کارت بانکی از من به امانت گرفت و اکنون بنده متوجه شدم که یک فرد نزول گیر به حسابم پول واریز می کرده و بنده به دلیل صغر سن اطلاعی از نزول و معامله و امثالهم نداشتم و در آن موقع فردی که کارت بانکی مرا قرض گرفته بود به دلیل خویشاوندی نزدیک با من مورد وثوق بنده بود حال سئوال بنده این است که آیا فرد نزول گیر می تواند با وجود صغر سن بنده در زمان واریز وجه (سال 96 به حساب بنده وجه واریز کرده) و داشتن چک از فردی که کارت من به امانت دست او بوده و اینکه بنده بعد از واگذاری کارت تا سال 97 که کارتم را پس گرفتم هیچگونه تراکنشی با این کارت انجام ندادم و کارت و حساب کاملا در اختیار فرد مذکور بوده، از بنده مطالبه وجه کند؟

پاسخ ها :

مريم  عشري

سرکار خانم مريم عشري :

سلام. اگر شهودی بر این رابطه دارید می توانید به قاضی ثابت کنید که حساب صوری بنام شما بوده است و تمامی واریز ها و برداشت ها توسط شخص خویشاوند انجام شده است.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام واریز وجه به خودی خود موجب ایجاد حقی برای واریز کننده نیست و احتمالاً آن شخص روی چک اقدام می کند تا مبالغ واریز شده به کارت