مشاوره حقوقی رایگان - چه طوری باید ثابت کنم که پردم دوست پسرم زده ؟؟؟

سلام من از اعتماد کامل که دوست پسرم داشتم ایشون پرده منو زد و به خاطر فوت اقوام نشد بیان خواستگاری ولی من میترسم که یه وقت ولم کنه و نتونم ثابت کنم و من خانوادم نمیدونن بفهمن زنده نمیزارن منو من چه طوری میتونم بدون اینکه خانوادم بفهمن مدرک داشته باشم که کار ایشون بوده که اگه بعدا یه وقتی نشد بتونم ثابت کنم یا اگه یه وقتی ولم کرد میتونم شکایت کنم یا نه تو رو خدا جواب بدین

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.موضوع کمی پیچیده شده است در هر حال باید مراقب هم باشید اما به نظر می بایست از روانشناس استفاده کنید تا راه چاره صحیح ارائه شود

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

شکایتی که می تونید انجام‌ بدید درخواست ارش البکاره‌ هستش