مشاوره حقوقی رایگان - مستمری از کار افتادگی

سلام و عرض ادب و خسته نباشید.
بنده سرباز سپاه بودم که در حین تمرینات رژه، دچار پارگی کامل رباط صلیبی و مینیسک گردیدم. طی کمیسیون بدوی مطابق ماده 121 بند ج 134 ق. سپاه با 13درصد معلول حین خدمت شناخته شدم. طی معرفی از یگان خدمتی به کمیسیون برای از کار افتادگی به پزشک مشاور معرفی و پزشک مشاورم: عوارض باقیمانده شامل درد و محدودیت حرکتی و از فشار آوردن بر زانوی پای راست خودداری و در صورت فشار آوردن احتمال تسریع و تشدید بیماری آرتروز را بیان کردند.
بعد از گذشت دو سال هنوز توانایی کار کردن رو ندارم.
آیا بنده میتوانم با این درصد از کار افتادگی، مستمری بگیر بشوم و یا باید به درصدی که دادند اعتراض بدم؟
همچنین بنده در حین آزمایشات عمل متوجه شدم کلیه راستم شدیدا آتروفیک هست. آیا اینم میتونم در کمسیون ارائه بدم برای از کار افتادگی؟
یا علی.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام یاعلی مدد اعتراض ظاهراً مدت وفرجه محدود سه ماهه بعد ابلاغ دارد چنانچه در زمان مقرر اعتراض انجام نشود شکایت از کمسیون مربوطه به مرجع بالاتر حق شماست