مشاوره حقوقی رایگان - قرار دادسرا این پرونده نیاز به وکیل دارد یا نه متهمان و شاکیان عادل - محمد و مهدی

با سلام درخصوص اتهام های آقایان عادل و محمد و مهدی دایر بر 1- توهین - تهدید- ایراد ضرب و جرح- افتراء - مزاحمت ملکی - ممانعت از حق - تصرف عدوانی - ایجاد هیاهو و جنجال موضع شکایات اقای اکبر و موضوع گزارش مرجع انتظامی نظر به جمیع اوراق و محتویات پرونده و تحقیقات معموله و با عنایت بر گزارش اولیه مامورین نیروی انتظامی از زمان درگیری و اظهارات شهود تحقیقات محلی و محتویات ضبط شده و اظهارات اقرار آمیز برهی مشتکی عنه و دیگر قرائن و امارات دادیاری صرفا بزهکاری عادل دایر بر تهدید و توهین و ایجاد هیاهو و جنجال با انجام رفتار و اعمال نامتعارف در ملاء عام و همچنین بزهکاری متهم محمد دایر بر توهین ایجاد هیاهو به نحو موصوفه محرز و مسلم تشخیص داده و مستندا به مواد 608 و 618 و 669 از قانون تعزیزرات اسلامی مصوب سال 75 و 265 از آئین دادرسی کیفری قرار جلب به دادرسی صادر و اعلام میگردد قرار صادره غیر قابل اعتراض میباشد و نسبت به سایر عنوان اتهام برای کلیه متهمین بدلیل فقدان دلایل اثباتی و عدم قناعت وجدان مستندا به ماده و قانون اخیر الذکر قرار منع تعقیب صادر و اعلام میگردد و همچنین در خصوص شکایت آقایان محمد و مهدی علیه آقان اکبر و مهدی بر مزاحمت ملکی و توهین و تهدید با عنایت بر اینکه شاکیان جهت اثبات ادعای خویش هیچ دلیل ومدرکی ارائه ننموده اند و از طرفی علیرغم ابلاغ قرار کارشناسی در مهلت مقرر قانونی نسبت به پرداخت دستمزد کارشناسی اقدامی ننموده اند لذا بدلیل عدم کفایت ادله مستندا به ماده و قانون اخیر الذکر قرار منع تعقیب صادر و اعلام می گردد قرارهای صادره منع تعقیب ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ قابل اعتراض از ناحیه شاکی در محاکم کیفری می باشد.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام قطعا وکیل بهتر از شما دفاع خواهد کرد موفق باشید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با دفاع وکیل می شود کاری کرد.یاالله