مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی اوقافی

سلام سالیان سال زمین کشاورزی اوقافی دست ماست. کشت وزراع انجام داده و حق مال الاجاره و یا کمی از محصول پرداخت می کنیم حال با اجرای طرح رهبری مکانیزه زمین و پس از 10سال معطلی اداره اوقاف اوقاف کل زمین که اجاره نامه داریم به ما تحویل نمی دهد و خود مدیر زمینها را کشت کرد تکلیف ما چیست آیا وکیل بگیریم. لطفا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. اگر از مدت اجاره شما باقي مانده است ، اداره اوقاف نمي تواند چنين اقدامي نمايد و شما مي توانيد دادخواست ممانعت از حق و الزام به تحويل مورد اجاره مطرح كنيد اما اگر مدت اجاره تمام شده و يا اجاره قبلي تمديد نشده كه در اين صورت حق با اداره اوقاف خواهد بود.