مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مهریه

سلام وقت بخیر
اگر بعد از ثبت مهریه در دفاتر مهریه تغییر داده شده باشد ولی به صورت رسمی ثبت نشده باشد و فقط بین زن و شوهر قراردادی بسته شود با امضای طرفین آیا این برگ هم ارزش قضایی دارد و میتوان مقدار مهریه ذکر شده در آن را (اگر شوهر هم رضایت دهد که امضای اوست و بر آن توافق کردند) نیز به صورت رسمی پیگیری کند و مهریه مذکور در قرارداد فی ما بین زن و شوهر را به صورت کامل دریافت کند ؟
متشکرم از پاسخگویی شما .

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

ارزش آن در حد سند عادی ست و اجرای آن تابع اجرای اسناد عادی ست