مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل ضمن عقد خارج لازم به طوری که موکل حق عزل وکیل را از خود سلب و ساقط نمود

با سلام
اگر شخصی در زمینه دریافت حقوق و مستمری همسرش به فرزند همسرش وکالتی کامل در جهت دریافت حقوق بدهد و دو خط از نوشته جا بیفتد و در انتها نوشته شود وکیل تام الاختیار است و غیره. بعد از توجه وکیل به متن ببیند جمله موکل ضمن عقد لازم حق عزل وکیل را از خود سلب و ساقط نمود جا افتاده و سر دفتر با اضافه کردن یک برگ و وارد کردن جمله مذکور به این صورت که موکل در همان تاریخ مراجعه و اعلام داشته ضمن عقد خارج لازم حق سلب وکیل را از خود سلب و ساقط نموده و وکیل حق برداشت هر گونه وجهی را به نفع خود دارد و تعهدی در ایصال به موکل ندارد از قلم افتاده و با تنظیم این سند به آن اضافه و جزُ مفاد سند مذکور می باشد. به نحوی که موکل با تنظیم این سند حق عزل وکیل را از خود سلب و ساقط مینماید.
به نظرم سر دفتر با موکل زد و بند داشت ولی در خاتمه دید من میگم این چیه نوشتی من وکالت بلاعزل با حق انجام کلیه امور توسط موکل سلب شده باشد می خواستم اظهار کرد این ضمیمه همان معنی را دارد و در جواب یکی دیگر تنظیم کن یا تو خودش وارد کن اظهار می کرد اگر دفتر کل خط خوردگی پیدا کنه فلان و بهمان میشه این کار را کرد تازه پول یه وکالت دیگه هم گرفت ولی موکل حدود دو سال است که نه آمده وکالت جدید تنظیم کنه و هم به اداره مراجعه کرده که من خودم می خواهم کارها را بکنم و شما اجازه ندارید کاری را که وکیل می تونه انجام بده را انجام بدید و اونها هم از روی عداوت من را سر گردون کردن به نحوی که مریض شدم از شدت ناراحتی و غصه و اون خانم که تا به حال بالای دوسه میلیارد تیغم زده داره می خنده به ریشم در صورتی که تو برگه نوشته شده قانون و شرایط دریافت حقوق توسط وکیل علنا نوشته شده تا زمانی که موکل گواهی عدم عزل وکیل (((گواهی عدم عدم عدم عزل وکیل))) را ارایه نداده وکالتنامه معتبر و وکیل می تواند استفاده کند کارمندها هم بی سواد اصلا نمی فهمند گواهی عدم عزل فکر کنم یعنی همین برگه وکالتی که ضمیمه شده باشد که عدم عزل در آن ثبت شده لطف بفرمایید راهنمایی ام بفرمایید در این اینترنت هم قوانین مدنی ایران را هر کس یکجور تفسیر می کند. ممنون در صورت نیاز به تماس خوشحال میشم اگر بتونم با شما تماس بگیرم.