مشاوره حقوقی رایگان - آیا ضمن عقد خارج لازم حق عزل وکیل را از خود سلب نمود آیا میشود به یکنفر دیگه انتقال داد

حق عزل وکیل موکل ضمن عقد خارج لازم حق عزل وکیل را از خود سلب نموده باشه. حق توکیل به غیر را دارد. و بابت انتقال منزل به همسر در قولنامه کد رهگیری دار بابت انتقال 125میلیون قید شده در صورتیکه همسر ریالی پرداخت ننموده است حالا بعد از چند سال با هم اختلاف پیدا کردیم. حالا اینجانب میتوانم به کس دیگری انتقال دهم

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

اون حق عزل نداره ولی شما حق توکیل یا انتقال وکالت دارید ومشکلی نیست