مشاوره حقوقی رایگان - قرار نهایی عدم صلاحیت

با سلام، در پرونده اخاذی یک مامور که اخاذی نموده بود و برای عودت مبالغ دریافتی، اقدام به ضرب و شتم و توهین با لباس نظامی در ملا عام شد. برگه پزشک قانونی نیز گرفته و به بازرسی نظام شکایت برده. آن جا عذرخواهی نمود و قول داد مبالغ را پس بدهد. در این صورت پرونده به دادگاه نظام نرود. عذرخواهی را انجام داد اما تصمیمش عوض شد و گفت مانعی ندارد شکایت انجام گیرد در این فاصله شکایت کذبی در دادگاه عمومی علیه من مبنی بر فحاشی انجام داد، که هنوز در مرحله دادیاری هست. این مورد که محتوای آن نیز کذب است را به بازرسی اطلاع دادم. از این موارد گذشته چندی پیش پیامکی آمد مبنی بر اتهامات شخص مذکور به رشوه و ضرب و شتم عمدی و توهین به مقامات. یعنی شکایت من نسبت به آن مامور در دادسرای نظام این گونه ثبت شد. وقت دادگاه هم نوشته شده بود سه روز بعد. پیامک قرار نهایی عدم صلاحیت. فقط همین جملات نه عدم صلاحیت دادگاه، نه فرد. فقط شرح دعوی و این که قرار عدم صلاحیت نوشته شده و تاریخ تشکیل دادگاه هم همان تاریخ قبلی هست. خواستم بپرسم مفهوم این اطلاعیه چیست؟

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام بعنی دادسرای نظامی صلاحیت رسیدگی به اون جرایم ذکرشده راندارد پس اگرشکایاتی مثل این مواردی که شماذکرکردید دراین دادسرامطرح شود قرارعدم صلاحیت صادرمیشه وقاضی صادرکننده پرونده رو میفرسته دادسرای عمومی تاانجا به شکایت رسیدگی شود همین معنای چیزی است که خواستید