مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری ملک مسکونی

سلام، به بنده در شهرداری جهت تغییر کاربری ملک مسکونی به تجاری با زیر بنای موجود 110 متر، در جلسه شورای فنی شهرداری موافقت و رای داده اند. از من 70 میلیون تومان پول گرفته اند و بعد رای را به هم زده و رای های دیگری صادر کرده اند و خسارت به بنده زده اند. آیا شهرداری می تواند تغییر کاربری بدهد یا تخلف است؟ به کجا جهت احقاق حق خود شکایت کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام.
موضوع از حیث حقوقی قابل پیگیری است و حسب مورد دادگاه عمومی یا دیوان عدالت یا هر دو صلاحیت دارند