مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص بیماری زوجه پس از عقد

سلام، من برادرم یک ماه عقد کرده، توی این یک ماه متوجه شده خانومش مشکل اعصاب داره و بعضی مواقع هنگ می کند و نمی داند چه جوابی باید بدهد. خودش گفته که فراموشی دارم. دختره 19سالشه مادرش میگه دیر به عقل میاد. بعدشم بین سینه هاش رد بخیه است. ازش می پرسیم از جواب دادن طفره می رود. شناسنامه دختره المثنی هست. پدرشم مشکل اعصاب داره. لطف کنید راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

موارد بيمارى كه منجر به فسخ نكاح شود در فانون مشخص شده و نهايتا در اختيار پزشكى قانونى است و تينكه بعد از اطلاع از بيمارى بايد بلافاصله اقدام كنين وگرنه حق شما ساقط ميشود