مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شرکت نفت بدلیل سرویس دادن غیر مجاز و زیاد به راننده ها

سلام همسر من راننده تریلی سوخت شرکت نفت بودن
ایشون روی یک ماشینی کار میکردند که با صاحب ماشین قراردادی نداشتند و صاحب ماشین با شرکت تعاونی نفت کش‌ها قرارداد داشتند همسر من بار ها رو جابجا میکرد و بارنامه ها بنامشون هست و بلاخره همه میدونن که راننده فلان ماشین همسر من بودن
بعد از باری که میارن بهشون میگن جا نداریم باید ببرید فلان جا و همسر من با خستگی تمام دوباره میره به یک مسیر دیگه ایشون تو جاده تصادف میکنه و به رحمت خدا میره نظر اولیه افسر هم اینه که چون از پشت زده مقصره درصورتی که شاهد هست تریلی جلو در جاده ایستاده بوده و تصمیم به دنده عقب داشته که چون اهل یجای دیگه بوده مسیرو نمیدونسته و هی رد میکرده وقتی پیدا میکنه میخواد دنده عقب بگیره و بره اونجا حالا حتی با فرض اینکه همسر من از پشت زده و مقصرش کنند آیا ما میتونیم از شرکت نفت بخاطر سرویس دادن های غیر مجاز و طولانی شکایت کنیم یا خیر؟ از کجا میتونم سقف مجاز رانندگی برای تریلی حامل سوخت رو پیدا کنم و با بارنامه تطبیق بدم که نشون بدم تخلف داشتند
وایا اگه ثابت کنیم شرکت نفت متخلف بوده میشه ادعای خسارت کرد یا درخواست دیه‌ای مقرری چیزی کرد یا خیر؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام اگر راننده مقصر بوده و گواهی نامه داشته و بیمه حوادث دارند دیه از شرکت بیمه قابل مطالبه است