مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

با سلام.من پس از 8 سال سابقه بیمه از شرکت اخراج شدم و برای بیمه بیکاری اقدام کردم و متاهل و دارای 2 فرزند خردسال هستم. پس از تشریفات اداری برای من کمیسیون گرفتند و من با وجود اینکه در مراکز فنی حرفه ای مشغول تحصیل بودم ، کمیسیون به من میگفت بیشتر از 4ماه بهت حقوق بیکاری نمیدیم و منم تقاضای کل 18 ماه رو داشتم، خلاصه در کمیسیون اول قبول نکردن. من دوباره پیگیری کردم و دوباره برام کمیسیون گرفتن برای من دو راه گذاشتن و گفتن یا هشت ماه رو قبول کن و یا اصلا بهت تعلق نمیگیره و من از روی اجبار راضی به 8ماه شدم و از من دست نوشته گرفتن. حالا این 8 ماه را واریز کردن و بعد قطع کردن. پیگیری کردم به من گفتن 8ماهت تموم شده درصورتی که تو اسناد مدت استحقاق بیکاری من 18 ماه قید شده به من گفتن به شما پیشنهاد به کار شده و شما قبول نکردید در صورتی که من مشغول تحصیل در آموزشگاه هستم. حالا برای گرفتن ادامه حقوقم چیکار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام متاسفانه اقدام علیه خود کرده اید و نباید دست نوشته میدادید و 8 ماه را قبول میکردید بلکه بایتس از تصمیم مرجع مربوطه به دیوان شکایت و رای 18 ماه قطعا برایتان صادر میشد ( البته در صورت وجود شرایط ) بنابراین فعلا اقدامی بر نفعتان به لحاظ اقرار تان متصور نیست