مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه

درخواست من مطالبه از شبکه بهداشت و درمان شهر ... بدلیل تعلیق در زمان عقد قرارداد 1 ساله است. کارمند رسمی علوم پزشکی با کد پرسنلی .......... به مدت 10 سال. استخدام بدوی 6 سال پیمانی در روستاهای محروم و دور افتاده. از اول مرداد 94 در اثر برخوردهای توهین آمیز کارکنان شبکه بهداشت ... و نابجا بودن و به دور از شئونات اداری (گذاشتن شرط تاهل برای خانم مجرد برای استفاده از قانون انتقالی) این رفتارها مجبور شدم خانه نشین شوم. چون نه با انتقالی ام به تبریز موافقت می کردند و نه اجازه کار کردن میدادند. (علی رغم تعهد کتبی که گرفته بودند و حکم قرارداد یکساله بود) آن زمان هم به هسته گزینش دانشگاه معرفی کردند هم به اداره تخلفات آن هم 2 بار به بهانه کم کاری. در صورتیکه من به کارم علاقه داشتم و بعد از 8 سال انتظار استخدام شده بودم مگر میشد کم کاری داشته باشم. به جای راهنمایی کارشناسان که شرح وظایفشان رفع رجوع و ارائه پیشنهاد برای بهتر شدن کارها بود سرم داد میزدند. و می گفتند دل به کار نمی دهم. در صورتیکه با تماسهایی که با دیگر همکاران هم رده ای داشتم وضع کاری آنان با من یکسان بود. با کلی مکافات با دفاع ناقص بالا خره با تحمل 6 ماه بیکاری و خانه نشینی با انتقالی ام به تبریز موافقت شد. بعد از انتقالی به تبریز تازه متوجه دلیل آنهمه اتهام و ازار و اذیت برایم روشن شد اینکه گوشی موبایلم در ماشین اداره جا مانده بود و تلقی آنها این بود که من عمدا آنرا جا گذاشته ام در صورتیکه تنها وسیله ارتباطی من با خانواده ام گوشی ام بود و 3 روز دنبال آن گشتم تا از راننده تحویل گرفتم. آنها این موضوع را به اداره پیشگیری قضائیه گزارش کرده بودند (از طریق ارسال پیامک اداره پیشگیری قوه قضائیه به گوشی ام مطلع شدم) بدون اینکه روح من از قضیه خبردار شود و اصلا فکر نمی کردم کار به آنجا بکشد
چون از دید من گم شدن گوشی نیاز به این همه حواشی نداشت. و ثانیا هیچ سوال راجع به آن از من نکردند. و ثالثا حالا 5 سال است که پیگیر آن 6 ماه حقوق خانه نشینی هستم البته تمام این موارد را به استحضار رئیس جمهور و رئیس دانشگاه رساندم و فقط به درج تشویقی در پرونده پرسنلی 96 بسنده شد. تازه برای راستی آزمایی حجابم که چادری هستم شماره تماسم را پخش کردند و با انواع مزاحمتهای تلفنی مواجه شدم درصورتیکه قبل از استخدام مزاحم تلفنی نداشتم. این مزاحمان با کمال وقاحت از من به عنوان مزاحم تلفنی شکایت کرده بودند صرفا بدلیل یکبار تماس من با ایشان. این قضیه را از طریق پیامک همراه اول مطلع شدم. مدارک لازم در هیات تخلفات دانشگاه علوم پزشکی تبریز سال 94 موجود است. خلاصه اینکه مسئولین شبکه شهر ... از اولین سال استخدامم یعنی 88 تا آخر تیر 94 هربلائی خواستند برسرم آوردند. انها از یک سواز کم تجربگی من سو استفاده کردند و از سوی دیگر اینکه نیروی ذخیره ساکن شهر بود و مسئولین شبکه بیشتر تمایل داشتند او پست سازمانی مربوطه را تحویل بگیرد (از طریق همکاران میانه ای و بهورزان مطلع شدم). لازم به توضیح می باشد که علت اینکه هیات بدوی ان زمان بجای رای به انتقالی ام و بدلیل عدم آگاهی انها و من از انگیزه اهالی شهر مراجع به پرونده ام و دفاع از آن اقدام به صدور رای اخراج متعاقب 15 روز غیبت در مرکز بهداشت تبریز پس در همان روزهای اول انتقالی نمود و تلاشی برای راهنمایی من برای شکستن رای نکرد. ایا نظر دیوان به این رای چه خواهد بود؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام می باید متن شکواییه و تقاضاتون رو از دیوان بررسی کنیم تا جواب بهتون داده بشه در صورت تمایل حضورا تشریف بیارین