مشاوره حقوقی رایگان - تعارض در مفاد شهادت شهود

با سلام، با توجه به این که اظهارات شهود شاکی بنده کلا تعارض داشته با یکدیگر در برگه های اظهارات شاهد و مطلع و شهود هم دارم، طبق کدام قانون این تعارض آنان بر ضد آنان محسوب می شود و تهمت های آنان را نقض می نماید؟ با تشکر از سایت خوبتان

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام وفق قاعده اذا تعارضا تساقطا شهادتشان از درجه اعتبار ساقط و اگر دلیل دیگری جهت اثبات موضوع نباشد پرونده مختومه خواهد شد