مشاوره حقوقی رایگان - خانم پرونده شما به شماره و شماره بايگانی به كيفری دو ارجاع شد

سلام
حدود 1 ماهه پیش پیام قرار نهایی شعبه دادیاری برام اومد و قرار رو مشاهده کردم که پرونده مختومه بود‌
الان این پیام اومده معنیش چیه؟
خانم...پرونده شما به ....و شماره بايگاني
به شعبه1190 كيفري دو - مجتمع قدس تهران ارجاع شد

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.یعنی پرونده به شعبه 1190 ارجاع شده...پس از مرحله دادسرا به دادگاه پروتده به دادگاه ارجاع میشه.درصورت ابهام تماس بگیرید لطفا.09128889189