مشاوره حقوقی رایگان - بیمه تامین اجتماعی

با سلام من خودم در حال حاضر بیمه اختیاری پرداخت میکنم و اخیرا در جایی بصورت ساعتی مشغول کار هستم و کارفرما اصرار دارد برایم بیمه تامین اجتماعی در لیست ماهیانه پرداخت کند اگر این اتفاق بیفتد بیمه اختیاری که خودم پرداخت میکنم قطع نمیشود و ایا میشود برای یک شخص دو مدل بیمه پرداخت شود ممنون میتواند

پاسخ ها :

مریم ملک زاده

مریم ملک زاده :

سلام اگر کار فرما پرداخت کند نیازی به پرداخت شما نیست چه بسا بیمه کارفرما برای شما مزایای بیشتری دارد