مشاوره حقوقی رایگان - در مورد پرداخت بیمه آزاد اختیاری

بنده از کارافتاده هستم اول.. طبق رآی بازرس بیمه تامین اجتماعی و تایید حادثه و
دوم.. طبق رای کمیسیون پزشکی بیمه تامین اجتماعی از کار افتاده اعلام کردن سوم..رای دادگاه از کارافتادگی تایید کرده چهارم ..اداره کار حادثه رو تایید کرده
و درحال حاضر پرونده دارم در بیمه تامین اجتماعی کارفرما فرار کرده و هیچ مدرکی و چیزی ازش ندارم و حق وصول غرامت و مستمر بگیری را به بیمه وصول نکرده

سوال من اینجاست من میخوام حق بیمه درمانی یا تکمیلی آزاد اختیاری و با هزینه خودم پرداخت کنم و تحت پوشش قرار
بگیرم آیا؟اين از كارافتادگی من با تایید خود بیمه تامین اجتماعی تأثيرى در كاهش قيمت پرداخت بیمه اختیاری و آزاد داره یعنی بیمه تامین اجتماعی در مورد مساله پرداخت آزاد و اختیاری من از من حمایت میکنه ؟برای کاهش هزینه و قیمت حق پرداخت آزاد اختیاری