مشاوره حقوقی رایگان - استعلام صورتحساب بانک

باسلام؛ لطفا یه نفر دقیق به من بگه روال شورای حل اختلاف چجوریه؟ بابت استعلامات اعسار ! نامه بانک ها رو بردم متوجه شدم شوهرم افتتاح حساب جدید داشته ؛ چرا که چندماه قبل بنده تمامی بانک ها رو استعلام گرفتم ؛ چندماه قبل ایشون در بانک مربوطه فاقد حساب بوده ، الان دارای یه حساب بود در همون بانک ! ایشون یه ساله در پرونده محکوم هستن و اجراییه صادر شده ؛ و حالا بنده امروز بابت این پرونده شورا (پرونده جهیزیه) متوجه شدم حساب جدید افتتاح کرده ؛
آیا طبق قانون امکان استعلام صورتحساب یک ساله ایشون رو بخوام ؟ الان موجودی حساب کمه ولی مطمئنا ایشون تو این یه سال با این حساب گردش مالی داشته که افتتاح حساب کرده
خیلی برام اهمیت داره ؛ بابت استعلام صورتحساب شخص محکوم چه راه هایی وجود داره ؟ که شعبه قبول کنه

پاسخ ها :

حسن  باقري نژادبنام

جناب آقای حسن باقري نژادبنام :

بله با دستور شورا امکان گردش مالی وجود داره