مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب بانکی

سلام و خسته نباشید
مشکلات مهریه در این روزها از رگ گردن به همه نزدیک تر است
سوالی داشتم از خدمت شما . اینکه فرض کنیم زوجه بابت مهریه حساب های زوج رو مسدود کرده باشه . در زمان درخواست مسدود نمودن ابتدا استعلام میگیرن و تمام حساب ها رو در میارن درسته ؟
خب تا اینجا که مشخص هست . بعد به بانک عامل مراجعه میکند و درخواست انسداد میدهد . این هم مشکلی نیست. سوالم اینجاست که اگر بعد از زمان استعلام و درخواست انسداد حساب زوجه که همه حساب ها مسدود شده کسی اقدام به افتتاح حساب در بانکی غیر از بانکهای قبلی خودش کند ایا به صورت اتوماتیک ان هم بلوکه میشه ؟ یا باید زوجه دوباره مراجعه کنه و دائما استعلام بگیرن ؟
پیشاپیش از این همه لطفی که به خرج میدهید و جواب سوالات رو بدون چشمداشت میدین سپاس گزارم

پاسخ ها :

فاطمه  انتشاري

سرکار خانم فاطمه انتشاري :

سلام وقت بخیر
بله نیاز به مراجعه به بانک و توقیف حساب جدید هست