مشاوره حقوقی رایگان - معامله که برای تامین دین انجام داده ام

با سلام
همسر بنده مهریه خود را اجرا گذاشته اند و تمام دارای بنده یک خودرو پراید بوده من قبل از تشکیل جلسه اول دادگاه خودرو را فروخته ام و به پول آن دست نزده ام و در بانک جهت گرفتن وام برای پرداخت مهریه همسرم نگهداری کرده ام که بعد از درخواست اعسار که داده ام پول ماشین و وامی که گرفته ام را برای پرداخت پیش قسط مهریه استفاده کنم ایشان از بنده به عنوان فرار از دین شکایت کرده اند در صورتی که پول معامله موجود هست و میتوانم پرداخت کنم آیا جرم فرار از دین را دارد.

پاسخ ها :

سيدسعيد  كسائيان

جناب آقای سيدسعيد كسائيان :

اگر در دادسرا توضیحات رو بدید ، انشالله منجر به صدور قرار منع تعقیب خواهد شد

فروغ  قاسميه

سرکار خانم فروغ قاسميه :

با سلام اگرچه خودرو در حد پراید جز مستثنیات دین محسوب می‌شود با توجه به اینکه شما معادل انرا به صورت وجه نقد در بانک قرار داده اید ایراد قانونی نداشته و از منظر کیفری قابل پیگرد نمیباشد