مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظر کارشناس تصادف

با سلام، همراه خانواده در جاده کوهستانی با فردی بدون گواهینامه و فاقد مهارت با سن 18سال، تصادف کردم. سر پیچی نتوانست خودرو را کنترل کنه. اگر خودرو من نبود از کوه پرتاب میشد. با وجود عکس های اولین آن لحظه ،نظر هیات 3 نفره که با خواهش و اصرار 50 درصد 50 درصد به من پیشنهاد شد. بعد بدون اطلاع من، هیات 5 نفره آورده و بدون حضور من 100درصد مقصرم کردن. آسیب جدی و لرزش اندام گرفتم. ماشین هم صفر بود. پژو بود دادم 35 میلیون. چکار کنم؟

پاسخ ها :

محمدرضا  شايق كندرود

جناب آقای محمدرضا شايق كندرود :

درخواست کارشناس هفت نفره بدهید خودتان حاضر در زمان گزارش و بازرسی محل باشید

پری نوش رئیسان

پری نوش رئیسان :

اگر هنوز مهلت اعتراض به نظریه کارشناسی دارید اعتراض بزنید ، در مورد اسیبی که به خودتون وارد شده است بیمه در هر صورت مکلف به پرداخت دیه به شما میباشد و از طریق بیمه شخص ثالث ماشین خودتون میتونید دیه را دریافت کنید ، اگر بیمه بدنه داشته باشید بیمه بدنه خودرو خودتان میتواند خسارت وارده به پژوی شما را جبران نماید

یک وکیل

صرف نظر از شرح موضوع در دعواهای مطروحه در خصوص تصادفات. قاعده تقصیر حاکمیت دارد رویه حاکم توسل به نظرات هست های 3و5و7نفره است طریق دیگری متصور نیست