مشاوره حقوقی رایگان - اجرای طرح هادی در روستا

باسلام و عرض ادب
من یک قطعه زمین در روستا در محدوده طرح هادی دارم. ما برخی از اهالی زمین خود را از یک تعاونی آموزش پرورش خریداری کرده ایم و بخش زیادی از زمینهای مذکور در کوچه متعلق به مالک است قریب به 13 قطعه و بخشی دیگر تعاونی قریب به 6 قطعه ، حال مالک از اجرای طرح هادی جلوگیری می کند و مرتبا اظهار دارد که کوچه را بن بست می نماید زیرا اظهار دارد زمین کوچه را کاملن من ضرر کرده ام و تعاونی در کوچه سهیم نیست و چندین مورد کوچه را خودسرانه بسته است و اعضای تعاونی هم پاسخگوی ما نیست و خیلی از خریداران تعاونی سردرگم هستند و مالک کوچه مزاحمت برای ما ایجاد نموده است در صورتی که شیب خیابان به سمت پایین است و امکان بن بست وجود ندارد ما خریداران اعضای تعاونی در صورت وضع موجودی که مالک ایجاد کرده هر قطعه ای قریب به 20 الی 30 متر زیان دیده هستیم آیا مالک می تواند مانع اجرای طرح مصوب هادی شود در صورتی که بنیاد مسکن طرح را مصوب و حریم کوچه را مشخص و به ما اعلام نموده است. آیا در صورت اعتراض مالک بنیاد مسکن می تواند مجددا طرح هادی کوچه مذکور را اصلاح نماید در صورتی که با انجام اینکار ما مجددا زیان دیده هستیم تکلیف ما چیست. لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام خیر نمی تواند، اگر مدعی است طرح هادی به ضرر وی است باید دادخواست ابطال یا اصلاح طرح هادی را مطرح کند